Bingohallar i Sverige

Bingo är ett enormt populärt spel över hela världen och även i Sverige. Dock har de senaste årens utveckling av onlinespel även lett till att det spelas allt mer bingo på nätet. Salsa casino är ett ställe som har onlinebingo. Konstigt nog har detta faktum ändå inte påverkat de fysiska bingohallarna i Sverige så mycket som man kan tro. Många av dessa lever nämligen i stor utsträckning fortfarande kvar och det finns idag närmare 100 stycken bingohallar runt om i Sverige, från norr till söder. En stor drivkraft bakom detta är de ideella föreningarna, vilka är den stora anledningen till att dessa bingohallar över huvud taget existerar idag.

Ett socialt spel

Mycket av charmen med bingo är den sociala aspekten av det hela. Det är väldigt många bingospelare som spelar bingo nästan endast för att få umgås en stund med andra människor och samtala med dem. Vinsterna kan även de såklart vara en drivkraft och ett roligt inslag i det hela. När du spelar bingo kan du vinna allt från riktigt mycket kontanter till matprodukter och teknikprylar av olika slag. Det finns även många olika former av bingo, till exempel bilbingo där alla sitter i sina bilar och spelar. När du får bingo i denna variant tutar du i stället för att ropa BINGO, vilket man vanligtvis gör.

Svebico och svenska bingohallar

I stort sätt varje svensk stad har idag en bingohall och desto fler finns det online på internet. De fysiska bingohallarna ger såklart en annan upplevelse än att spela online. För att ta reda på om din stad har en bingohall kan du enkelt gå in på www.svebico.se och leta upp din stad. De har nämligen alla svenska bingohallar samlade där på sin hemsida. Svebico är de svenska bingohallarnas branschorganisation och de arbetar ideellt med marknadsföring för att öka intresset för bingo i hela landet. De arrangerar även utbildningar kontinuerligt för chefspersonal och andra medarbetare runt om i landet.